0180 - 234 102

GEZONDHEID IS ALLES

Na jarenlang er vanuit te zijn gegaan dat gezondheid alleen bepaald wordt door de afwezigheid van ziekte komen we er gelukkig steeds meer achter dat meer factoren mede bepalend zijn. Gezondheid behelst namelijk ook het ervaren van zingeving, het ervaren van levenslust en energie, het opdoen van inspiratie en het verlangen om zichzelf tot expressie te brengen.

Opact Advies kenmerkt zich door een brede kijk op de werkende mens. Met empathie en creativiteit wordt samen met de werknemer gezocht naar passende oplossingen.

Hoe gedijt iemand in zijn privé omgeving, in zijn werkomgeving, en in zijn persoonlijke innerlijke omgeving? Wat is de behoefte van ‘de mens in de mens’? Opact Advies werkt hiervoor met een brede boog aan providers zoals psychologen, lifestyle coaches, energiecoaches multidisciplinaire trajecten, en loopbaanadvies bureaus. 

DE MENS IN DE MENS

Omdat de ‘mens in de mens’ bepalend is voor ‘de mens in de werkende mens’ wordt erop aangestuurd om gebruik te maken van het zogenaamde preventieve spreekuur of het arbeidsomstandighedenspreekuur.

Hoe kunnen we ervoor zorgen dat iemand de zin en de motivatie er in houdt? Hoe kunnen wij bijdragen aan een energieke medewerker die geïnspireerd raakt en die een inspirerend effect heeft op zijn omgeving.

Hoe kunnen we bijdragen tot de vitaliteit en het gevoel van geluk in het werk en in het leven? Hieraan bij te kunnen dragen geeft ons voldoening en geeft ons energie.